Instrumente de administrare ale sistemului

Ca orice sistem performant de management al informatiilor, aplicatia pune la dispozitie o varietate de instrumente de administrare si control (autentificari, drepturi, jurnale).

Utilizatorii pot avea drepturi stricte de acces, se autentifica cu nume si parola, si toate operatiunile realizate se pastreaza in jurnale de activitate, din care se pot deriva rapoarte sintetice.

Accesul la date pentru administratorii sistemului este preferential, acestia putand realiza mai multe tipuri de operatii decat utilizatorii obisnuiti, cu scopul in general de a remedia probleme de introducere de date (greseli ale utilizatorilor).

Administrarea aplicatiei in sine sau a motorului de baze de date nu este necesara, fiind din acest punct de vedere printre aplicatiile cele mai usor de folosit. Aveti nevoie doar de un sistem de operare si, preferabil, de un antivirus.

Actualizarile se fac automat, dupa actualizarea modulului Server; asadar, dumneavoastra veti lucra mereu cu cea mai recenta versiune a aplicatiei.